Címlapra
 
 
Ha további információt szeretne a rendszer működéséről, kérjük adja meg adatait és elküldjük Önnek tájékoztatónkat!
 
  
 

PIXER

A PIXER (Piackutatók Iparági Kvalitatív Szervezési Ellenőrző Rendszere) a Minőségi Piackutatásért Egyesület 2008. december 9-én tizenhat piackutató cég és két szakmai szervezet összefogásával alakult. Az iparági kezdeményezés célja a piackutatás presztízsének növelése valós eszközökkel és innovatív megoldásokkal.

A szervezet által a kvalitatív kutatási módszerek megbízhatóságának növelésére kifejlesztett szoftver komoly segítséget jelent a kvalitatív kutatást végzőknek a professzionális válaszadók kiszűrésére, másrészről pedig ellenőrzési lehetőséget biztosít a megbízók számára, akik nyomon tudják követni, hogy a szolgáltató vállalatok eljárásai megfelelnek-e az iparági és az ügyfelek által támasztott elvárásoknak.

A rendszer megalkotásának fő célja egy olyan adatbázis létrehozása volt, amely tartalmazza a rendszert használó tagcégeknél dolgozó szervezők és az általuk válaszadásra beszervezett személyek adatait. Ezen információk segítségével kiszűrhetővé válnak azok a válaszadók, akik az elmúlt időszakban már részt vettek fókuszcsoportos vagy mélyinterjús beszélgetésen. A szoftverrel ellenőrizhetővé válik a szervezők munkája, és kiszűrhetőek a „professzionális” válaszadók, a csoportlakók

A PMSZ (Piackutatók Magyarországi Szövetsége) koordinálásával zajló fejlesztési folyamatban több kutató cég és a partner szervezet, a PPT (Professzionális Piackutatók Társasága) is részt vett.

A PIXER-t rendszer használatához a következő, kvalitatív kutatásokat is végző piackutató vállalatok csatlakoztak:

AC Nielsen
Ave-New
BellResearch
Cognative
IMAS International
Ipsos
Millward Brown
NRC Piackutató
Szinapszis
TNS - Hoffmann
Trend International

Az Egyesület a minőségi piackutatásért való tényleges cselekvést tekinti fő feladatának. A PIXER Egyesület továbbra is nyitott a kutatócégek irányába, így bármely kvalitatív kutatásokat folytató cégnek lehetősége van a csatlakozásra, aki elhivatottnak érzi magát a szakma presztízsének növelésében.

Bővebb információért kérjük, töltse ki adatlapunkat, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

PIXER A MINŐSÉGELLENŐR

  
 

oldaltérkép         pixer        hírek         hogyan csatlakozhat?         tagok          kapcsolat

TOP