Címlapra
 
 
Ha további információt szeretne a rendszer működéséről, kérjük adja meg adatait és elküldjük Önnek tájékoztatónkat!
 
  
 

GfK Hungária Piackutató Kft.

A GfK Hungária a GfK Csoport magyarországi tagja. A GfK Csoport lényegi tudást kínál az iparban, kiskereskedelemben, szolgáltató szektorban és a média területén működő vállalatok számára a piaci döntések meghozatalához. Működésének három fő területe: Custom Research, Kereskedelem és Technológia, valamint Média. A világ negyedik legnagyobb piackutató vállalataként 100 országban több mint 10 000 alkalmazottal áll ügyfelei rendelkezésére, 2008-as forgalma meghaladta az 1,2 milliárd eurót.

A 2009-ben 20. születésnapját ünneplő, mintegy 100 alkalmazottat foglalkoztató GfK Hungária fontos feladatának tekinti, hogy a komoly hagyományokkal rendelkező GfK Csoport több évtizedes, sikeres működését Magyarországon is folytassa. Tevékenységének motorja a megújulás és haladás, mind eszközeinek és szolgáltatásainak fejlesztésében, mind pedig üzleti lehetőségeinek feltárásában. Célja, hogy teljes körű piackutatási szolgáltatásaival támogassa ügyfelei marketingdöntéseit és információival közelebb hozza egymáshoz a vállalatokat és a fogyasztókat.

A nemzetközi felépítést követve a GfK Hungária három fő területen kínál piackutatási szolgáltatásokat:

Custom Research:

Információk termékek és szolgáltatások fejlesztéséhez, pozícionálásához és támogatásához a marketing mix tevékenységek optimalizálása, valamint a márkák és a fogyasztói lojalitás menedzselése céljából.
Rendszeres panelfelmérések és ad hoc jellegű kutatások, elemzések a kereskedelmi csatornákról és a vásárlási szokásokról, tényszerű adatok a magyarországi háztartások napi fogyasztási cikk vásárlásairól.
A szolgáltatásokat nyújtó vállalatok számára a pénzügyek, turizmus, autó és közlekedés, telekommunikáció, b2b, valamint a társadalomkutatások területén végzett felmérések.

Információ-szolgáltatás a gyógyszer- és egészségügyi piacról.

Kereskedelem és Technológia

Folyamatos információszolgáltatás a tartós fogyasztási cikkek piacáról. A szektor a háztartási kis- és nagygépek, szórakoztató elektronikai cikkek, elektromos szerszámgépek, DVD és Bluray-filmek, játékszoftverek, fotó-termékek, festékek, vakolatok, izzók; irodatechnikai eszközök, valamint IT és telekommunikációs termékek kiskereskedelmi értékesítését kíséri figyelemmel.

Média:

Információszolgáltatás a médiafogyasztási szokásokról és attitűdökről. A hagyományos médiaeszközök mérése mellett a GfK Hungária szakértelme kiterjed az egyre bővülő online világra is.

GfK Hungária Piackutató Intézet
1132 Budapest, Visegrádi u. 31.

Tel.: +36 1 452 3050
Fax: +36 1 320 1776
E-mail: firm{.}gfk.com

Tovább a vállalat hivatalos honlapjára » www.gfk.com/gfkhungaria 

www.gfk.tanulmanyshop.hu 

  
 

oldaltérkép         pixer        hírek         hogyan csatlakozhat?         tagok          kapcsolat

TOP