Címlapra
 
 
Ha további információt szeretne a rendszer működéséről, kérjük adja meg adatait és elküldjük Önnek tájékoztatónkat!
 
  
 

MASMI Hungary Piackutató Intézet

A MASMI Hungary-t a londoni központú MASMI Research Group alapította 1999-ben. Ezzel kettős célja volt: egyrészt az, hogy a MASMI-csoport nemzetközi ügyfélkörének Magyarországra és Közép-Kelet-Európára kiterjedő piacvizsgálatait Budapestről lehessen levezényelni, másrészt, hogy magyarországi megrendelőkkel bővüljön a partneri kör.

Munkatársainak szakmai múltja, felkészültsége, valamint a MASMI-csoport tagjai által felépített korszerű kutatási eszközrendszer megteremtette annak az alapját, hogy a MASMI Hungary teljes körű és magas színvonalú piackutatási szolgáltatást kínálhasson ügyfeleinek.

Cégünk képviselteti magát a piackutatási szakma legjelentősebb nemzetközi szervezetében, az ESOMAR-ban, és maradéktalanul alkalmazza a szervezet tanácsa által kidolgozott minőségbiztosítási előírásokat és szakmai ajánlásokat.

A MASMI Hungary 2002 óta tagja a Piackutatók Magyarországi Szövetségének is.

Jelenleg húsz főállású munkatárs és több száz megbízásos alapon tevékenykedő kérdező működik közre a MASMI Hungary Piackutató Intézet felméréseiben. Az ország 9 városában működtetünk instruktori irodát a személyes megkérdezések koordinálására.

Működésének több mint tíz éve során cégünk mintegy 700 kutatási megbízást teljesített. Ezek a megbízások a kutatási területek és az alkalmazott módszerek tekintetében széles spektrumot fognak át.

Főbb kutatási területek: pénzügy, FMCG, telekommunikáció, egészségügy és energia. A MASMI Hungary a MASMI cégcsoport ár- és conjoint kutatásokért felelős szakértői központja.  

 

Cím: 1143 Budapest, Ilka u. 48.

Telefon: 470-7060

Fax: 470-4074

E-mail: masmi-hungary{.}masmi.com

Honlap: www.masmi.com

 

  
 

oldaltérkép         pixer        hírek         hogyan csatlakozhat?         tagok          kapcsolat

TOP